Водовод и Канализација

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА – Водовод и Канализација


ОБЈЕКТОПИС НА ПРОЕКТ
Станбена објект Тафталиџе Ламела 5Водовод и канализација
Станбена зграда на ул. 3-та Македонска Бригада - СкопјеВодовод и канализација
Станбена зграда на ул. Иван Милутиновиќ бр.11 - СкопјеВодовод и канализација
Станбена зграда на ул. Рајко Жинзифов бр.20 - СкопјеВодовод и канализација
Граничен премин - БлацееВодовод и канализација
МЕПСО – Трафостаница Бутел 1 - СкопјеВодовод и канализација
Полициска станица во с. ЈегуновцеВодовод и канализација
Хотел Парк Резиденс - СкопјеВодовод и канализација
О.У, Невена Георгиева Дуња - СкопјеВодовод и канализација
Станбена зграда на ул. Руѓер БошковиќВодовод и канализација
Станбена зграда на улуца Димо Хаџи Димов - СкопјеВодовод и канализација
Г.О.Б. 8 ми Септември - Ургентен центарПП водовод и монтажа на санитарна опрема
Археолошки музеј - СкопјеВодовод - инсталација за довод на вода за овлажнувачи со пареа
Реконструкција на болничка зграда на ЈЗУ здравствен дом во К. ПаланкаВодовод и канализција
Здравствен дом - детско одделени - ГевгелијаВодовод и канализација
Деловни простории на Флекс Повер - СкопјеВодовод и канализација
АРТ центар на Холокаустот на Евреите од МакедонијаПП инсталации, водовод и канализација со ливено железни цевки
Магацин за складирање прехранбени производи на Вајомаг Д.О.О.Водовод и канализација
Стамбена зграда " Димо Хаџи Димов " - Скопјеводовод и канализација И ПП инсталации
Гимназија " Единство " - ГостиварВодоводна и канализациона инсталација
Стамбена зграда " Руѓер Бошкович " - Скопјеводовод и канализација
Општа болница 8 ми септември – 8 KAT - СкопјеИзведба на водоводна и канализациона инсталација.
Кино Cineplexx - City Mall - Скопјеводовод и канализација.
Арт центар на Холокаустот на Евреите - СкопјеФекална и атмосферска канализација.
Општа болница 8 ми септември – Центар за хемодијализа - СкопјеИзведба на водоводна и канализациона инсталација.
Општа болница 8 ми септември – Центар за зависници - СкопјеВодоводна и канализациона инсталација
Детска градинка “ Кочо Рацин “ - СкопјеИзведба на водоводна и канализациона инсталација.
MKC - SkopjeРеконструкција на канализациона и водоводна мрежа.
О.У. Димитар Миладинов - СкопјеРеконструкција на водоводна и канализациона мрежа.
О.У. “ Браќа Миладиновци “ с. МиладиновциИзведба на водоводна инсталација.
Гимназија “ Кирил и Методиј “ - НеготиноИзведба на водоводна и канализациона инсталација.
О.У. “ Петар Поп Арсов “ – СкопјеИзведба на водоводна и канализациона канализација.
Стамбена зграда 5.17 Расадник -Кисела Водаинсталација за водовод и канализација и ПП инсталации
Центар за рехабилитација " Козле "Водовод, канализација и санитарија
Фонд за здравство - ЦентралаВодовод и канализација
Тутунски комбинат - СкопјеСанација на ПП ормари и линии
Комплекс " Расадник "Уличен водовод Ф 150 - 160 м
Стамбено деловна зграда 5.18 Расадник-Кисела Вода (82 стана )Водовод и канализација и ПП инсталација
Тренинг центар на АРМ - Касарна Ѓорче Инсталација за канализација Ф300 и Ф200 како и нова линија за вода со Ф6/4 и баштански хидранти
Тренинг центар на АРМ -Хиподром Нова водоводна линија со баштански хидранти
Фабрика за стиропор „ КУМАЛ СК “Изведување на водоводна инсталација за санитарни чворови и котлара
Деканат на медицински факултет -Скопје Реконструкција на водовод
Медицински факултет - Деканат Скопје Водовод и канализација со санитарија
Министерство за надворешни работи -Скопје Водовод и канализација со санитарија
Комплекс Расадник Улична фекална канализација Ф 400 и Ф 300
Комплекс Расадник Уличен водовод Ф 150 ( 300 м)
Улица „ Емил Зола “ -Скопје Уличен водовод Ф 150 ( 300 м)
Алфа банка - експозитура Прилеп Водовод и канализација со санитарија
Производствен погон на „ ТОРАХ “Водовод, канализација и хидрантска инсталација
Клинички центар - Интерна клиника Скопје Водовод и канализација
Комплекс Расадник Улична фекална канализација Ф 400

Локација

Нашиот Tим

ЕН-КОНТ како компанија се стреми да ги завршува своите обврски според светските стандарди, брзо, навремено и квалитетно.

Развој

Со искуството повеќе од 20 години, нашиот тим постојано се надградува и ги следи светските новитети и стандарди, кои подоцна преку обуки и признанија ги имплементира на нашиот пазар.

Facebook Page