Ен-Конт

Т.Д. ЕН-КОНТ Д.О.О. Скопје, го бележи своето постоење од 1997 година. Долгогодишното искуство, начинот на комуникација со клиентите, брзата и квалитетна реализација, гаранцијата за квалитет, претставуваат само мал дел од предностите со кои ние располагаме.

Професионалноста и посветеноста на тимот предводен од директорот, заедно со искусни машински инженери повеќе »»

Дејност

ОСНОВНИ ДЕЈНОСТИ:
 Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација
Проектирање и изведба на системи за водовод и канализација
 Соработува и врши продажба на светски брендови како DAIKIN – Јапонија и REHAU – Германија

Лиценца Б


Сертификат Rehau

ПАРТНЕРИ

Part-daikini
Part-rehau
contact-tel6
contact-email3-

Локација

Нашиот Tим

ЕН-КОНТ како компанија се стреми да ги завршува своите обврски според светските стандарди, брзо, навремено и квалитетно.

Развој

Со искуството повеќе од 20 години, нашиот тим постојано се надградува и ги следи светските новитети и стандарди, кои подоцна преку обуки и признанија ги имплементира на нашиот пазар.

Facebook Page